Кариера в А1. Възможно е с теб

  • Защо А1
  • Търси се: IT
  • Придобивки
  • Лятна академия

Ние в А1 България имаме привилегията да сме част от живота на милиони хора чрез продуктите, услугите и иновативните решения, които предлагаме. Отворени сме към хората, света и възможностите на технологиите, които ни движат напред.
Като част от А1 Group ние работим в международен екип, който прави дигиталния начин на живот възможен.

А1 – кариера с бъдеще

В А1 България предоставяме широк достъп до възможности за учене и развитие, международен стандарт на работа в модерна среда, свързаност без граници и достъп до иновации, дигитално преживяване и открита комуникация.

А1 не е само доставчик на телекомуникационни услуги, а дигитална компания. В последните години ние се развиваме в много и различни сфери, включително в областта на ICT технологиите. Затова все по-често търсим професионалисти в сферата на програмирането, високите технологии и обработка на данни.

Tърси се: IT специалист


Мисията на А1 е да прави дигиталния начин на живот възможен. Ние предлагаме богат набор от ICT решения, IoT услуги, базирани на NB-IoT технологията, системна интеграция, Cloud и хостинг услуги. Всичко това е немислимо без екипа от над 200 IT специалиста, които и в момента работят в А1.

Ако знаеш какво прави един Full-Stack Developer или какво означават думи като React, Node.js, Java и Аngular, и Big Data е предизвикателство, което те привлича, ще се радваме да се запознаем и - защо не - да станеш един от нас.

Виж позициите

Социални придобивки


В А1 вярваме, че най-добрите резултати се постигат тогава, когато се създаде най-добрата работна среда за всеки служител. Затова предлагаме редица социални придобивки на колегите си, включително възможности за обучения и непрекъснато повишаване на квалификацията.

Служителите на А1 получават още допълнително здравно осигуряване, служебен телефон и отстъпка за лично устройство по избор. Компанията осигурява организиран транспорт до офиса, безплатен паркинг, фитнес център, детска градина, лекарски кабинет и много други.
Още от преди да стане „модерно“, А1 предлага възможности за гъвкаво работно време и работа от вкъщи.

А1 лятна академия


В лятната академия на А1 се включват участници, получили индивидуална покана от екипа на А1 като награда за участието им в различни инициативи.

През 2021 година на фокус в академията ще бъдат секторите на IT, мрежа и услуги, както и финанси.

Тазгодишното издание на академията ще продължи от 1 юли до 30 септември, а участниците в нея ще получават месечна заплата, служебна карта и телефон, допълнително здравно осигуряване и други социални придобивки.
След успешното преминаване през академията, участниците имат възможност да останат част от компанията.