A1 Game Box

Забавленията те очакват на a1zona.bg/appland

30 ДНИ

безплатен тестов
период

НОВО!

Приложения, получили наградата от Mom’s Choice Awards*

A1 Game Box има ново предложение за всички любознателни деца. Приказките на Братя Грим са вече налични на download.a1zona.bg , представени с ефектни 3D изображения и озвучени от професионални актьори. Децата се забавляват и учат език неусетно.

 • Grimm’s Red Riding Hood

 • Grimm’s Snow White

 • Grimm’s Rapunzel

 • Grimm’s Hansel and Gretel

* - Mom’s Choice Awards - Наградите за избор на мама (MCA) оценяват продуктите и услугите, създадени за деца, семейства и преподаватели. Програмата е глобално призната със седалище в Съединените щати и е разгледала хиляди статии от над 55 държави.

 • Бягство към магическия свят на принцеси, феи и смели герои с класическите приказки на Братя Грим.
 • Интерактивни 3D изскачащи сцени с забавни задачи, игри и пъзели, които да изпълнят децата.
 • Красиво представени страници с текст, разказани от професионални актьори на 7 от най-разпространетите езика в света: английски, немски, френски, испански, италиански и др.

Kids / Детски

Kids / Детски е нашето специално предложение за детската аудитория. Съдържанието е прецизно подбрано от специалисти с грижа към децата. Тук в игри и забавления всяко дете неусетно се учи и развива своите умения.

Включва: Kidjo TV Kids Have Fun & learn, Kids Kindergarten, English Reader, Pango Imaginary, Subway Surfers, Cut The Rope Series, Tom & Jerry: Mouse Maze, Formula Cartoon и др.

Над 100 игри и апликации с гарантирано качество, без вируси, заключени нива и реклами. С помощта на функция Родителски контрол в няколко лесни стъпки достъпът на детето е ограничен в меню Kids / Детски.


По този начин родителите могат да бъдат спокойни, че детето избира само от подходящо за неговата възраст съдържание.


Активиране на функция Родителски контрол може да бъде заявено непосредствено след инсталиране на приложението. При избиране на секция Kids/Детски автоматично се зарежда стъпка „ИСКАМ ДА ЗАДАМ ПИН КОД“ или „Продължи без ПИН-код“.


Функцията Родителски контрол може да бъде управлявана през Меню => Настройки => Сигурност. От тук лесно се активира или деактивира.


В случай на забравен ПИН, нулирането на кода е възможно от „Забравен ПИН код“, чрез решаване на математическо предизвикателство (уравнение).


Нулирането на ПИН кода ще деактивира и Родителския контрол. За да бъде активиран отново, трябва да отидете в Настройки.

Games / Игри

Games / Игри е твоето място за неограничено развлечение.


Избираш между 290 игри разделени в осем категории. Забавляваш се без прекъсване за реклами и без допълнителни покупки в приложенията.


Предлагаме ти само чистото удоволствие от играта, а всяка седмица откриваш нови невероятни заглавия. Само избери категория!


Има нещо подходящо за всеки вкус. Любителите на силните усещания могат да играят екшън или приключенски игри, а тези, които се зареждат от логическото мислене могат да се забавляват с някои от множеството пъзели и стратегически игри.


Нещо на висока скорост? Има цяла категория с Рейсинг игри. Нищо обаче не може да се сравни с усещането от Спорта. Разбираемо е, ако изборът е труден. Затова съществува и бутон Случайни.

Apps / Приложения

Apps / Приложения е секцията за инструменти, помощни програми, новини и други.


Предлагаме ти над 50 приложения, разделени в четири категории. Старателно подбрани без реклами и без зловреден софтуер.


Използваш колкото искаш срещу фиксирана такса. Включва категории:


 • Инструменти и помощ
 • Новини и времето
 • Медии и развлечение
 • Социални и комуникации.

Активация

Свали приложение A1 Game Box, като изпратиш безплатен SMS на 1513 с текст GameBox. Ще получиш SMS с инструкция за инсталация и линк за сваляне на приложението.

Деактивация

За прекратяване на абонамента изпрати безплатен SMS на номер 1513 с текст STOP Gamebox.

Цена

Цена на седмичен абонамент 1,50 лв.
Тествай безплатно за първите 30 дни!


Вижте пълните условия на услугата

Условия