HR Новини

обратно

Стажантите ни получиха финалната си задача


След като преминаха през различните етапи на „Експедиция Мтел“, стажантите се изправят пред финалното си предизвикателство. Те разполагат с един месец, за да приложат наученото по време на стажа си като разработят проект, който ще представят пред специална комисия от колеги.

Младите таланти в компанията, които участват в единайсетата стажантска програма на Мтел – „Експедиция Мтел“, посетиха специално събитие, в началото на което трябваше да създадат колаж на тема „Как сте си представяли работата в Мтел и каква е тя в действителност.“ След това те получиха своята финална мисия – да подготвят представяне на тема „Как мобилните услуги биха могли са улеснят моя ден?“. Стажантите от всички направления, разпределени в 5 отбора, разполагат с един месец, в който да приложат натрупаните по време на експедицията знания. След това те ще се изправят пред последното си предизвикателство и ще представят работата си пред жури, съставено от колеги, доказали се в своята област. То ще ги оценява по строго определени критерии – подход на реализация, пълнота на презентацията и представяне на проекта.

Стажантската програма „Експедиция Мтел“ започна с т.нар. „базов лагер“ за младежите – ден, в който имаха възможност да се запознаят с компанията и бъдещия си екип. При „подготовката за изкачването“ те преминаха през специално електронно обучение на тема „Клиентско преживяване“, а при ключовия етап от тяхната експедиция – „oпознаване на екипа“, се включиха в доброволчески тимбилдинг на Витоша.  Младежите, преминали през всички етапи от експедицията, и завършили успешно стажа си в Мтел ще получат и сертификати на специална церемония.

Тази година в стажантската програма на Мтел се включиха близо 90 младежи, от които 10% вече са назначени на работа в компанията.

„Експедиция Мтел“ е към своя край, но вратите на компанията са отворени за млади таланти през цялата година. Вижте всички актуални обяви