HR Новини

обратно

Стажантите в Мтел се изправиха пред последното си предизвикателство


Как мобилните услуги могат да улеснят моя ден? Това беше темата, по която младежите, участващи в „Експедиция Мтел“, разработиха своите проекти. 

Задачата на журито, с членове Райна Андонова, мениджър екип "Мобилни услуги и бизнес партньорство"Ралица Димова, продуктов мениджърВасил Петков, младши продуктов мениджър, и Бойка Джартазанова, старши специалист "Привличане на таланти", не беше никак лека. Всички групи вложиха много хъс и желание в създаването и защитата на проектите си. Запознайте се накратко с тях в следващите редове.

Мобилното приложение #Frank (в превод от английски език – „честен“) представиха стажантите Христина Стоименовска, Гергана Георгиева, Андреан Узунов, Милен Янев, Делян Александров и Веселин Деков. Неговата цел е да спести време на клиентите, да улесни процеса по предоставяне на обратна връзка и да осигури максимална прозрачност в обслужването. 

Съветникa за устройства Phone review представиха Ася Делибалтова, Ива Караджова и Пламен Василев. Отново клиентски ориентирано, приложението цели да събира и обновява цялата полезна информация за предлаганите от компанията смартфони - чрез видеа и други интерактивни средства. 

Приложението Mtraffic беше представено от Виктор Димитров, Милен Пенев, Луиза Черкишян, Велислава Иванова и Ростислав Дянков. Освен че предлага маршрути, съобразени с трафика в реално време, приложението позволява на абонатите на Мтел да използват безконтактно плащане с мобилен телефон, като стойността на закупените билети се добавя към месечната фактура. 

Людмила Ангелова, Александрина Георгиева, Марина Маркова, Слав Георгиев и Николета Минова представиха „Моят будилник“ – един разговорлив съвременен личен асистент, помагащ на потребителите да започнат деня си максимално лесно. Вместо с досадна мелодия, „Моят будилник“ ще ви събуди, разказвайки ви полезна информация за времето и трафика.

Mtel Traveller е идеята на Веселина Славчева, Емел Бекирова, Борислав Ангелов, Сезен Мехмед, Людмил Цонев и Димитрина Димитрова. Стажантите създадоха приложение за споделен междуградски транспорт, в което регистрирани потребители могат да публикуват маршрутите на своите пътувания, да се уговарят и свързват помежду си.

Успяхте ли да изберете? 

На база подход на реализация, пълнота на презентацията и представяне на проекта, журито избра своя фаворит – приложението за споделено пътуване Mtel Traveller, представено от група 5.

Поздравления! 

 

Стажантската програма „Експедиция Мтел“ започна с т.нар. „базов лагер“ за младежите – ден, в който имаха възможност да се запознаят с компанията и бъдещия си екип. При „подготовката за изкачването“ те преминаха през специално електронно обучение на тема „Клиентско преживяване“, а при ключовия етап от тяхната експедиция – „oпознаване на екипа“, се включиха в доброволчески тимбилдинг на Витоша.  Младежите, преминали през всички етапи от експедицията и завършили успешно стажа си в Мтел, ще получат и сертификати по време на тържественото закриване този петък в Парадайз център.

Тази година в стажантската програма на Мтел се включиха близо 90 младежи, от които над 10% ще продължат  професионалния си път в компанията.

„Експедиция Мтел“ е към своя край, но вратите на компанията са отворени за млади таланти през цялата година.