HR Новини

обратно

Мтел отличи най-добрите студенти от Технически университет, София


За поредна година Мтел награди отличници от бакалавърската и магистърска програма към факултета по  „Телекомуникации“ в Техническия университет в София. Инициативата вече е традиция за нас, като днес компанията предстои да зарадва и най-добре представилите се студенти сред магистрите. Общо 4 магистри и 3 бакалаври отличници ще получат Мтел приза.

Деканът на факултета по Телекомуникации проф. д-р инж. Илия Илиев и заместник ректорът Научна и приложна дейност проф. д-р инж. Иван Кралов поздравиха дипломираните студенти. 

Райна Николова-Райкова, началник отдел „Основна телекомуникационна мрежа, мрежа за достъп и пренос“ в Мтел награди бакалаврите с технологични подаръци, като им пожела успех и подчерта, че телекомът  винаги е приветствал младите кадри в компанията и е помагал за тяхното развитие. 

И тази година сред наградените студенти от университета има участници в стажантската програма на Мтел. Стажантската програма е част от политиката на Мтел да подпомага младите специалисти в професионалното им развитие. Телекомът има редица успешни инициативи и партньорства с някои от най-големите университети в страната, като едновременно с това участва и в редица кариерни форуми