HR Новини

обратно

Гордеем се с нашите доброволци


60 колеги от София се включиха в Дни на доброволчеството, като посетиха няколко обекта в работната събота на 14 май и ги облагородиха.

Мтел традиционно подкрепи инициативата на Американската търговска камара (AmCham) и Фондация "Помощ за благотворителността в България" (ФПББ). Тази година колегите, изявили желание да помагат, бяха разпределени на няколко локации:

В Дневен център „Св. Врач“ почистваха  и обработваха затревените площи и плочките в двора, боядисваха пейки с блажна боя, миха стъкла.

Цветя и декоративна растителност бяха засадени в УМБАЛ „Александровска“. Там колегите боядисаха парковото обзавеждане и бяха градинари за един ден.

В Националния политехнически музей почистваха стъклата и алуминиевите профили на около 60 витрини от постоянната експозиция на музея, както и подиуми на откритите експонати. 

Домакините от Сдружение „АГРОЛИНК“ имаха нужда от помощници за засаждане на зеленчуци и цветя, както и от боядисване на оградата на училището за деца с увреден слух "Проф. Дечо Дечев".
В Държавна агенция „Архиви“ доброволците почистваха пространството около сградите от клони и друга растителност и засадиха цветя в градината.

Шоколадова лаборатория облагороди вътрешния си двор, където колеги прекопаха и засадиха цветя. Домакините пък, в знак на благодарност, ги изненадаха - както можете да се досетите с шоколад.

В кв. Павлово на Столична община доброволците залесяваха и боядисваха пейки и детски съоръжения.


Аплодисменти за ентусиазма, добре свършената работа и раздадените усмивки!

Очаквайте скоро още инициативи свързани с доброволчество.