HR Новини

обратно

Старши директор Човешки ресурси с награда HR директор/мениджър на годината


Церемонията по повод годишните HR награди на Българската aсоциация за управление на хора (БАУХ) се проведе на 23 февруари и нейната цел бе да отличи най-успешните професионалисти и проекти в областта на управлението на човешките ресурси. 13-а поредна година наградите събират на едно място двигателите на най-иновативните и успешни HR практики, реализирани на национално ниво.

В общо 7 категории бяха номинирани доказани професионалисти и техните проекти. Призът в най-престижната категория - HR директор/мениджър на годината – бе връчен на старши директор Човешки ресурси Миглена Узунова-Цекова. Високото отличие е оценка за нейния принос за развитието на човешките ресурси в Мтел. С получаването на признанието тя отдаде благодарност и на своя екип за усилената работа през изминалата година.

2016 година беше изключително предизвикателна за Мтел и HR екипа, като наред с регулярните ни дейности преминахме през интеграция с екипа на blizoo, реорганизация и въвеждане на нов модел на управление, поставихме по-голям фокус върху търговците, въведохме изцяло нов модел за възнаграждение на представянето и нова програма за споделяне на знание. Постигнахме отлични резултати и положителна обратна връзка от колегите.” заяви Миглена Узунова-Цекова.