HR Новини

обратно

Мтел ще представи своята стажантска програма по време на кариерните форуми на Югозападния университет „Неофит Рилски” и УНСС


Набирането на кандидати за „Експедиция Мтел“ 2017 продължава. Във вторник, 9 май, Мтел ще участва в кариерния форум на Югозападния университет „Неофит Рилски“ и в изложението „Кариера УНСС 2017“, което ще се проведе на 10 май. По време на двете събития Мтел ще представи своята стажантска програма „Експедиция Мтел“ и възможностите за професионално развитие в компанията.

Всяко издание на „Експедиция Мтел“ привлича над 2000 кандидати, 70 от които стават стажанти в осем различни професионални направления, като около 30% продължават своята кариера в най-големия телекомуникационен оператор в България. По време на своето обучение те работят по реални бизнес казуси, участват в тренинги и тиймбилдинг събития.

По време на двете събития студентите, търсещи работа или стаж, ще могат да представят своите CV-та. Те също ще имат възможност да проведат кратки интервюта с представители на HR отдела на Мтел, които ще им помогнат да изберат подходящото за тях професионално направление.

Професионалните области, за които може да се кандидатства за стаж в Мтел са „ИТ”, „Телекомуникации”, „Човешки ресурси”, „Маркетинг”, „Финанси”, „Право”, „Администрация и обслужване на клиенти” и „Корпоративни комуникации”. Свободните позиции ще бъдат активни през цялата година и могат да бъдат разгледани в секцията „Кариери“ в сайта на телекома.

Стажантската програма на Мтел за 2017 година вече беше представена в четири университета в страната. Освен с нея компанията подкрепя бъдещите професионалисти чрез партньорства с всички по-големи български висши учебни заведения. Повече информация за програмите на Мтел за набиране и развитие на таланти можете да намерите от тук.