HR Новини

обратно

Мтел награди отличници от Висшето училище по телекомуникации и пощи


Мтел взе участие в церемонията по официалното откриване на новата академична година във Висшето училище по телекомуникации и пощи (ВУТП). По време на церемонията, представител на телекома награди професионалните бакалаври, които завършиха с отличен успех факултета по „Телекомуникационни технологии“ на ВУТП.

От името на компанията, Валентина Иванова, групов отговорник в дирекция отдел „Инфраструктура на мрежата“, връчи дипломата на един от абсолвентите, който има отличен успех и награди с подаръци него и останалите седем отличника от випуска, като им пожела успех в професионалната им кариера в света на телекомуникациите.

Инициативата е част от стратегията на компанията за сътрудничество с българските университети и привличане на таланти. В момента се провежда и тринадесетото издание стажантската програма „Експедиция Мтел“, която всяка година набира студенти за платен стаж в осем различни направления, включително „Телекомуникации“ и „Информационни технологии“.

Телекомът има редица успешни инициативи и партньорства с някои от най-големите университети в страната и редовно участва в кариерни форуми. Повече информация за образователните инициативи, стажантската програма и свободните позиции в Мтел е достъпна тук.