HR Новини

обратно

A1 взе участие в „XIX международна конференция за управление на хора“ на БАУХ


А1 България взе участие в „XIX международна конференция за управление на хора”, организирана от Българската асоциация за управление на хора (БАУХ). Форумът тази година беше под наслов HR предизвикателства, възможности и мотиватори. Над 30 лектора взеха участие в най-голямото конферентно събитие на БАУХ, като споделиха полезни HR практики, ценни уроци и опит. Събитието се проведе от 17 до 19 май в хотел „Рила“, Боровец

В панела „HR практики“ гост-лекторите Миглена Узунова-Цекова и Петър Иванов запознаха над 250-те участника с това „Как иновациите и предприемачеството намират място в корпоративната среда”. По време на форума бе представена програмата на цялата А1 Group, част от която е А1 България и още шест страни в Източна Европа - „Empowering ideas”. Тя се фокусира върху иновациите, идентифицирането на добрите идеи и подкрепа на служителите за създаването и развиването на нови продукти и услуги.

Друга програма на А1 България, която беше представена на форума бе „Иноватор“. Тя има за цел да стимулира креативността на служителите в това да намират решения за подобряване на клиентския опит, подобряване на бизнес процесите в компанията и създаване на иновативни продукти.

В планинския курорт среща си дадоха родни и международни HR специалисти, мениджъри, предприемачи, юристи, научни работници. Под формата на уъркшопи, срещи и дискусии беше засегнато богато разнообразие от теми - от това как да ангажираме по-осъзнато служителите си с помощта на най-новите открития в невронауката до грижата за служителите и техните семейства.