HR Новини

обратно

А1 ще се включи инициативата на JA Bulgaria „Мениджър за един ден”


За трети път А1 ще се включи в инициативата „Мениджър за един ден”, която се организира от Junior Achievement (JA) Bulgaria. Телекомът обявява 7 позиции за кандидатстване за ученици и студенти, които на 30 октомври 2018 г. ще имат възможност да бъдат мениджър, в рамките на един ден, в офиса на А1.

„Мениджър за един ден” се провежда ежегодно и в над 100 държави по целия свят. Инициативата е предназначена за ученици от края на гимназиалния курс и за студенти от първите години на университета - 16-23 годишни. У нас тя се провежда за 17-а поредна година, като през 2018 г. тя се провежда под надслов „Вдъхнови бъдещето”.

JA Bulgaria е традиционен партньор на А1 – в средата на септември организацията проведе обучение за развиване на предприемачески умения, което бе част от стажантската програма на телекома – „Експедиция А1”. Лектор на тренинга беше Лилия Чаушева, преподавател по информационни технологии и обучител към JA Bulgaria. По време на обучението стажантите имаха възможност да участват в практически задачи, които пресъздават реална бизнес среда.