Kaspersky А1

Сигурен ли си в сайтовете, които посещава детето ти?

7ДНИ

безплатен тестов
период

Сигурност за всички мобилни устройства

Приложението на Kaspersky A1 предлага комплексна защита на мобилните устройства от всички запалхи в мрежата. Когато то е активно, всяко ново приложение, което изтегляш се сканира за потенциални заплахи. Вирусните дефиниции, с които програмата работи се обновяват постоянно, следвайки железните правила на Kaspersky. Ако устройството вече е заразено със зловреден софтуер, Kaspersky A1 ще го премахне.


Заплахите в интернет са неутрализирани с помощта на автоматичното блокиране на несигурни уеб страници. Kaspersky ще те предупреди ако уеб-сайта, който посещаваш е съмнителен, а ти ще можеш да вземеш крайното решение дали да продължиш.


С Kaspersky А1 имаш възможност да защитиш информацията си, дори когато Включената функция срещу кражби локализира загубено или откраднато устройство. Тя позволява на притежателя предварително да активира SMS команди, с които в случай на кражба може да премахне съдържаниe от телефона, да настрои аларма или да направи снимка на този, който го ползва в момента. Можеш да скриеш своите контакти, обаждания и SMS, така че да не попаднат в недоброжелателни ръце.

Виж условията на услугата тук.


Активация

Свали мобилната антивирусна защита от A1 и Kaspersky, като изпратиш SMS с текст SAFE на 1245. Ще получиш СМС с инструкции за инсталация, както и линк за сваляне на приложениeто.

Деактивация

За прекратяване на абонамента изпрати SMS с текст STOP на номер 1245.

Цена

Цената на седмичния абонамент е 1,20 лв.

Тествай безплатно през първите 7 дни!