Грандиозна галавечер очаква феновете на бойните спортове

Най-добрите български ММА бойци си дават среща в Свети Влас
MAX Sport 2

Най-истинските битки в ефира с MAX Sport

За да си в крак с най-епичните сблъсъци от света на бойните спортове, поръчай още сега пакет с MAX Sport онлайн

Вземи пакет с телевизия или Вземи пакет с телевизия и интернет

MAX FIGHT - гледай битките в Свети Влас


Още една грандиозна галавечер подготвя най-голямата и най-устойчива промоутърска организация в бойните спортове у нас - MAX FIGHT. По традиция домакин на събитието ще бъде амфитеатър „Арена“ край пристанището “Марина Диневи“ в Свети Влас. MAX FIGHT е готова с впечетляваща файт карта, като освен познатите битки в ММА, К1 и бокс, това издание ще включва и нов стил – MAX 1. 

Правилникът му дава право на кик бокс удари с ММА ръкавици, захващане и хвърляне, но без право за бой на земя. В кулминацията в МАХ 1 един срещу друг ще застанат шампионът на MAX FIGHT в стил К1, двукратен световен шампион по кик бокс при аматьорите и носител на европейска титла по К1 при професионалстите Александър Петров и 33-годишният молдовец Николае Гарбуз-Коравия.

Бъди на честотите на MAX Sport 2 на 4 август от 22:00 часа, за да се потопиш в нажежената атмосфера на най-голямото ММА събитие в България.

UFC Fight Night: Колби Ковингтън – Роби Лоулър - 4 август


Скандалният Колби Ковингтън е непридвидим в октагона и извън него. Неговата междинна титла на UFC в полусредна категория беше отнета, въпреки серията от шест поредни победи. Американецът се закани да излее своя гняв в битката срещу бившия шампион Роби Лоулър.

Лоулър обаче надали ще е съгласен да влезе в ролята на боксова круша. Очакваме здрава битка, в която е много трудно да се каже кой ще победи. Не пропускайте зрелището от Нюарк на 4 август, пряко по MAX Sport 4.

UFC 241: Даниел Кормие – Стипе Миочич - 18 август


Време е за реванш между големите момчета. Даниел Кормие детронира Стипе Миочич през миналата година, но бившият шампион най-сетне получи шанс да си отмъсти. ММА звездите са готови на всичко, за да си тръгнат от октагона с пояса на UFC в тежка категория, ала победителят може да бъде само един.

Миочич определено не приличаше на себе си в последната им среща и допусна да бъде нокаутиран още в първия рунд. Затова може да очакваме предпазливо начало и от двамата.