Най-истинските битки в ефира

MAX Sport 2

Багата с втора поредна победа

Благой Иванов - Багата зарадва българските ММА, които бяха приковали поглед пред екрана с MAX Sport 2 в малките часове на 9-ти юни. Българинът се наложи над техничния авсралиец Тай Туйваса в двуостър и интругващ двубой. "Истински войн" - така Благой определи своя съперник след двубоя. Любимецът на българската публика сподели, че мачът е бил като истинска "война" и похвали своя съперник.

Българинът се намира в добра форма, постигайки втора поредна победа в най-комерсиалния ММА турнир - UFC. Много хора бяха отписали Благой след слабото му представяне в първия двубой, но сега показа, че има място сред най-добрите. Ще очакваме нови двубои с участието на Иванов, а камерите на MAX Sport 2 ще бъдат на линия, за да ги отразят.

Най-истинските битки в ефира с MAX Sport

За да си в крак с най-епичните сблъсъци от света на бойните спортове, поръчай още сега пакет с MAX Sport онлайн

Вземи пакет с телевизия или Вземи пакет с телевизия и интернет

UFC 239: Джон Джоунс - Ренато Моикано - 7 юли


Лошото момче на ММА Джон Джоунс продължава да пише история. Невероятният боец помита топ претендентите един след друг, но този път срещу него се изправя непредвидимият бразилец Тиаго Сантос. „Парният чук“ спечели последните три мача с нокаут и сега ще се опита да хвърли бомбата на галавечерта UFC 239.

Макар Джоунс да е считан за фаворит, с оглед на страхотната си форма в момента, Тиаго Сантос не бива да бъде отписван. Очаква ни интересен сблъсък на 7 юли, пряко по MAX Sport 2.

UFC 240: Макс Халауей – Франки Едгар - 28 юли


След шест години без загуба Макс Халауей беше спрян от Дъстин Поaрие – Диаманта в мач от нетипичната лека категория. Шампионът на UFC се завръща в своята любима теглова дивизия – “перо”, за да защитава пояса. Негов противник ще бъде ветеранът Франки Едгар, който вероятно за последно получава шанс да се върне на върха.

Битката между двете звезди пропадна на няколко пъти, но сега прожекторите са готови да ги осветят в основния мач на UFC 240. Няма измъкване този път, а MAX Sport 2 ще ви направи свидетели на дългоочаквания сблъсък в прякото си предаване на 28 юли.