Новини

Медия център

обратно

Новото баскетболно токшоу „Спорна топка“ започва по MAX Sport 2


Предаването ще се излъчва всяка сряда вечер
 
На 10 ноември ще бъде премиерното излъчване на единственото за момента баскетболно токшоу в българския ефир. Първият епизод на „Спорна топка“ ще се излъчи тази сряда от 17:30 ч. и ще се фокусира върху баскетболните турнири, излъчвани по спортните канали на А1.
 
Основен водещ на шоуто ще бъде Роберт Лазаров. Той е един от спортните журналисти, които в последните 4 години отразяват срещите от най-силните европейски клубни турнири - Евролигата и Еврокупата в каналите на MAX Sport. Лазаров е работил и по реализацията на преките предавания от Националната баскетболна лига (НБЛ).
 
Пламен Дамасков и Александър Лилов са другите млади специалисти, които ще бъдат в ролята на водещи на „Спорна топка“. Те са добре познати на баскетболните фенове, които следят преките баскетболни предавания на НБЛ. Именно Пламен Дамасков ще открие дебютното издание на предаването. Той и специалните му гости ще анализират всичко най-интересно от света на баскетбола за изминалата седмица.
 
В предаването зрителите ще могат да очакват редовни интервюта със звездите от НБЛ, най-зрелищните отигравания от кръга, както и допълнителна информация от кухнята на българския баскетбол. Това ще допълни сегашното отразяване на родния шампионат, който от миналата година се излъчва по MAX Sport 2.
 
В рубриката „Неспортсменско“ двама членове на екипа ще спорят по тема от света на професионалния баскетбол, а в частта „На дъската“ водещите ще правят детайлен преглед на тактическата част на играта. Чрез специална система за видеоанализ и с помощта на статистически данни те ще разкрият тънкостите на играта.
За връзка с "Корпоративни комуникации" - pr@a1.bg