Новини

Медия център

обратно

План за 20 лева на месец от А1: подарък 5G смартфон на Samsung плюс безкрайни минути и мегабайти в 5G ULTRA


Всички нови клиенти ще получат безплатно Samsung Galaxy A13 5G и 50% намаление от цената на плана за първите 3 месеца от абонамента

A1 подарява 5G смартфона Samsung Galaxy A13 5G на всеки нов клиент на мобилния план Unlimited 39,99, който се предлага с 50% намаление или 20 лева на месец за първите три месеца от договора. Планът включва безкрайни минути и мегабайти мобилен интернет, както и достъп до гигабитовите скорости на 5G ULTRA мрежата на телекома.

Срещу цената от 20 лева на месец за първите 3 месеца клиентите ще получат всичко, от което имат нужда, за да общуват свободно и да сърфират в интернет без ограничение на скоростта – подходящ план и подходящ 5G смартфон за извличане на максимума от него. Абонатите ще могат да ползват и дигитални услуги по свой избор като мобилна телевизия с Xplore TV GO, дигиталния портфейл A1 Wallet, „Интернет защита“ и много други.

Предложението е валидно до края на септември за всички нови и съществуващи клиенти на А1, които преминат към план Unlimited 39,99. След изтичане на промоционалните три месеца, клиентите ще продължат да ползват тарифния си план на цена от 39,99 лева до края на 2-годишния срок на абонамента.

5G ULTRA мрежата на А1, която предлага гигабитови скорости на сваляне на информацията, вече обхваща над 220 града и курорта, а плановете на телекома са до края на годината да покрие с 5G всички населени места с население над 3 000 човека. А1 е отворила своята 5G ULTRA мрежа за всички свои клиенти на мобилна услуга до края на септември. По този начин всеки абонат с 5G смартфон може да изпробва нейните възможности без допълнително заплащане.

За връзка с "Корпоративни комуникации" - pr@a1.bg