Новини

Медия център

обратно

Колелото на късмета на A1 се завъртя над 4 млн. пъти


Предстои тегленето на голямата награда на „Моят A1 ти е на късмет“ – BMW X4 xDrive

Над 4 млн. пъти беше завъртяно Колелото на късмета в платформата за самообслужване на клиенти „Моят A1”. Играта на телекома „Моят A1 ти е на късмет“ привлече вниманието на стотици хиляди потребители, като повечето от тях ще стискат палци за предстоящото теглене на голямата награда – BMW X4 xDrive.

От 1 юли до 2 октомври в приложението „Моят A1” и едноименната секция на портала a1.bg всички те можеха да завъртят виртуалното Колело на късмета и да спечелят атрактивни дневни бонус пакети. Сред тях имаше неограничени мегабайти на максимална скорост за 24 ч., неограничени национални минути и др. Данните на A1 показват, че потребителите са активирали над 2,35 млн. бонус пакета.

По-голямата част от участниците са направили и по поне една регистрация за спечелване на предметните награди на „Моят A1 ти е на късмет“. 94-ма от тях вече спечелиха смартфони Samsung Galaxy A33 5G – теглеше се по един за всеки ден от играта.

Общо завъртанията, които са регистрирани за участие в томболата, са почти 3,3 млн., като всяко едно от тях дава шанс за голямата награда – чисто нов луксозен автомобил BMW X4 xDrive. Името на победителя в „Моят A1 ти е на късмет“ ще стане ясно след 10 октомври.

За връзка с "Корпоративни комуникации" - pr@a1.bg