Новини

Медия център

обратно

Интерактивни тренировки от Pulse Plus с допълнителен пакет „MAX видеотека“ в A1 Xplore TV


Допълнителният пакет „MAX видеотека“ на А1 Xplore TV вече включва разнообразно съдържание от специалистите на фитнес веригата Pulse Fitness & Spa

Студеното време не трябва да слага край на физическата активност даже и за тези от нас, които нямат време или желание да спортуват в зала. Затова А1 Xplore TV и Pulse Plus предлагат възможност за качествени и професионално подготвени тренировки в домашни условия. Видеоклиповете вече са налични като част от допълнителен пакет „MAX видеотека“ заедно с още разнообразно съдържание за всеки вкус.

Новодобавените интерактивни тренировки в допълнителния пакет са създадени заедно с експертите от най-голямата верига фитнес клубове у нас - Pulse Fitness & Spa. В „MAX видеотека“ вече са достъпни кардио, силови тренировки, йога и други активности, които абонатите могат да намерят в секцията Pulse Plus.

Видеата са заснети с висока резолюция, от няколко гледни точки към всяко упражнение и с детайлни обяснения от инструкторите, които демонстрират всеки елемент. Така за трениращите се създава обстановка, максимално близка до тази в залата и се прави всичко възможно те да бъдат запознати с правилния начин на изпълнение. Разнообразието от тренировки позволява на всеки да постига индивидуалните си цели независимо от различните нива на опит и физически тонус.

Допълнителният пакет „MAX видеотека“ се предлага като част от актуалните ТВ оферти на А1 с 1 месец безплатен период и 0,99 лева на месец след неговото изтичане, а клиентите на други оферти могат да го добавят само за 2,99 лева на месец. Освен различни тренировки, абонатите получават и разнообразно ТВ съдържание. В секцията Shvargalo, например, се намират нови ексклузивни епизоди от едноименната поредица с Камен Донев. Любителите на науката ще се насладят на разнообразни научно-популярни предавания с National Geographic.

Най-малките също ще намерят своите любими герои със съдържание от Nickelodeon, а комедийните сериали на Comedy Central ще внесат порция добро настроение в свободното време на по-големите.

За връзка с "Корпоративни комуникации" - pr@a1.bg