Новини

Медия център

обратно

А1 Видеотека през ноември: Завършекът на ерата „Джурасик“, драмата „Майчинска неделя“ и „Матрицата: Възкресения“


Ноември очаква абонатите на А1 Xplore TV с разнообразни предложения, сред които завършек на една ера с „Джурасик свят: Господство“, епичният „Матрицата: Възкресения“ и драмата със звезден състав „Майчинска неделя“.

„Джурасик свят: Господство“ е шестият филм от поредицата, в която звездите от новите ленти Крис Прат и Брайс Далас Хауърд се присъединяват към емблематични за франчайза актьори като Лора Дърн, Сам Нийл и Джеф Голдблум.

Действието се развива четири години след разрушаването на Исла Нублар. Динозаврите вече живеят заедно с хората из всички кътчета на света. Стабилно ли е обаче това съжителство или балансът е все още крехък и лесно разрушим? Крайният въпрос винаги е най-важен – кой животински вид ще постигне надмощие?

Колекцията на А1 Видеотека през ноември се допълва от лента с впечатляващ актьорски състав – „Майчинска неделя“. Действието се развива в Деня на майката през 1924 година във Великобритания. Джейн Фейрчайлд е прислужница в дома на семейство Нивън, която има почивен ден за празника. Семейство Нивън са поканени да отпразнуват годежа на Пол - единствения син на техни съседи, хора от старата британска аристокрация. Това, което никой не знае е, че в последните седем години Джейн е любовница на Пол.

Какво ще се случи с Джейн след годежа на любимия, какви обрати готви съдбата й и има ли в нея място за Пол? Зрителите могат да разберат само като се насладят на лентата със звездното участие на Колин Фърт, Оливия Колман, Джош О‘Конър и множество други талантливи актьори.

А1 Видеотека предлага и най-новото продължение на една от легендарните поредици във филмовото изкуство. „Матрицата: Възкресения“ връща заедно на екрана Киану Рийвс и Кери-Ан Мос като култовите Нео и Тринити.

Те се впускат обратно в Матрицата за ново мащабно приключение, което се намира в познат, но още по-странен свят. Всичко нужно, за да видите истината, е да освободите ума си – това е посланието на зрелищното завръщане в една от най-обичаните кино вселени.

С А1 Видеотека абонатите на интерактивната ТВ платформа А1 Xplore TV могат да избират измежду над 20 000 заглавия на ленти от различни жанрове. Хитовите филми могат да се наемат срещу достъпна такса, като зрителите могат да ги гледат неограничен брой пъти в рамките на 48 часа. Xplore TV съдържа функции, изградени с помощта на изкуствен интелект, които позволяват на платформата да „учи“ и „помни“ предпочитанията на своите абонати, предлагайки им съдържание, съвпадащо с техните зрителски интереси все повече и повече.

За връзка с "Корпоративни комуникации" - pr@a1.bg