Новини

Медия център

обратно

Два нови български филма, хитова анимация и екшън комедия ще радват зрителите на А1 Видеотека през януари


Селекция от нови български и чуждестранни филми в А1 Видеотека могат да открият абонатите на А1 Xplore TV през месец януари. Вълнуващите предложения за зрителите през този месец включват българските заглавия „ПЕТЯ НА МОЯТА ПЕТЯ“ и „Жълт олеандър“, както и чуждестранната екшън комедия „Убийствен влак“ и анимационния филм „DC Лигата на супер-любимците“.

„ПЕТЯ НА МОЯТА ПЕТЯ“ е български игрален филм, вдъхновен от живота и творчеството на поетесата Петя Дубарова. Скоро след спирането на излъчването на филма в киносалоните той е на разположение в А1 Видеотека за абонатите на А1 Xplore TV. Историята обещава да развълнува не само почитателите на поезията, но и всеки, който проявява интерес към темите за тийнейджърството. Лентата разказва за 17-годишната ПЕТЯ, която предприема рисково гмуркане в морето, тъй като се чувства предадена от родителите си и огорчена от несправедливост в училище. Между живота и смъртта тя среща идола си – младата поетеса Петя Дубарова. В реалността ПЕТЯ е подкрепяна от класната си – Ани Бочева, която таи в сърцето си грях към Петя Дубарова, защото преди 40 г. е гласувала за намаляване на поведението ѝ. Петя Дубарова и Ани Бочева спасяват ПЕТЯ, като ѝ помагат да научи кои са важните битки в живота и кои трябва да посипеш със забрава.

Второто българско филмово предложение в селекцията на А1 Видеотека през януари е „Жълт олеандър“ с участието на Китодар Тодоров, Леонид Йовчев, Стефани Ивайло и Мариан Вълев. Историята разказва за перфектния план на съмнителен български политик за висок пост в Брюксел, който е свързан с красивата му млада съпруга, бивш италиански премиер и тайна среща, която трябва да реши всичко. Фабулата се заплита след появата на бивш любовник и бездиханно тяло, които ще объркат всичко.

Друго интересно заглавие през януари е екшън комедията на Дейвид Лийч „Убийствен влак“, базирана на японския роман „Matte Bettle”. В нея участват световноизвестни звезди като Брад Пит, Джоуи Кинг, Сандра Бълок и други. Абонатите на А1 Видеотека, почитатели на жанра, ще съпреживеят историята на наемния убиец Лейдибъг. Въпреки лошия си късмет, той приема нова работа, която го отвежда във влака стрела от Токио до Мориока. Докато претърсва вагоните за маркирано куфарче, Лейдибъг открива, че не е единственият професионален убиец във влака.

За малките фенове А1 Видеотека предлага анимацията „DC Лигата на супер-любимците“. Суперкучето Крипто и Супермен са неразделни най-добри приятели, споделящи едни и същи сили, борещи се рамо до рамо с престъпността в Метрополис. Когато Супермен и останалите герои от Лигата на справедливостта са отвлечени, Крипто трябва да убеди група животни от приюта – Ейс хрътката, ПиБи прасето-боец, Мъртън костенурката и катерицата Чип да овладеят новопридобитите си сили и да му помогнат да спаси супергероите.

С А1 Видеотека абонатите на А1 Xplore TV могат да избират измежду над 25 000 заглавия от различни жанрове. Те могат да наемат хитовите ленти срещу достъпна такса и да ги гледат неограничен брой пъти в рамките на 48 часа. Интерактивната телевизионна платформа Xplore TV съдържа функции, създадени чрез технологии като изкуствен интелект, благодарение на които тя „помни“ предпочитанията на своите абонати. Така им предлага съдържание, което с времето съвпада все повече с техните зрителски интереси.
За връзка с "Корпоративни комуникации" - pr@a1.bg