Новини

Медия център

обратно

А1 подкрепи .Net общността и представи възможностите за развитие в ИТ екипа


Компанията е генерален партньор на .NETworking Conference 2023
 
Специалисти в сферата на .Net и представители на ИТ направлението на А1 обмениха днес идеи и гледни точки за тенденциите в различни аспекти на framework технологиите по време на .NETworking Conference 2023. А1 подкрепя .Net общността като генерален партньор на проведената днес конференция, организирана от Dev.bg.
По време на официалното откриване на събитието Васил Нейчев, старши мениджър в направление „Информационни технологии и дигитална трансформация“ в А1 България, приветства лекторите и участниците и разказа за динамичното развитие на компанията, която предлага многообразни IT решения със съвременни технологии и според най-добрите световни практики.
„Подкрепяме конференцията на .Net общността, защото екипът ни също принадлежи към нея и винаги сме отворени да приветстваме талантливи хора с иновативни идеи, умения и желание за развитие в екипа ни. Ще се радваме да се развиваме заедно и да работим по интересни и амбициозни ИТ проекти, технологични услуги и решения, с които да продължаваме да ускоряваме дигиталната трансформация за милионите клиенти на А1.“, коментира Васил Нейчев.
Той сподели още, че темповете на развитие и многообразните проекти на компанията за вътрешни нужди и за корпоративни клиенти са причините за стабилното разрастване на направлението „ИТ и дигитална трансформация“ в А1 България. По неговите думи ИТ екипите в компанията вече наброяват над 350 ИТ специалисти, които непрекъснато надграждат нивото на специализация и сертификациите си.
 
А1 е сигурна, стабилна и бързоразвиваща се компания, която неслучайно се нарежда сред най-добрите работодатели в България. Работата в международен екип с култура на споделяне на знания и опит в A1 Group допринася за развитието на разнообразни проекти, които предлагат кариерни възможности за ИТ специалисти с различно ниво на експертност.
За връзка с "Корпоративни комуникации" - pr@a1.bg