Новини

Медия център

обратно

А1 ще започне да приема онлайн предварителни поръчки за новите iPhone 15 на 15 септември


iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max ще могат да се поръчат онлайн от A1.bg с мобилните планове Unlimited от 15:00 часа на 15 септември
 
A1 ще предложи новите iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max. Телекомуникационният оператор ще започне да приема предварителни поръчки от 15:00 часа на 15 септември. Смартфоните ще могат да се поръчат от A1.bg с мобилните планове Unlimited, а доставките за първите поръчали ще стартират от 22 септември.
 
iPhone 15 и iPhone 15 Plus сa с прекрасен нов дизайн и мощна 48MP основна камера с възможност за двукратно увеличение, процесор A16 Bionic и USB Type-C.
 
iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max са най-леките Pro модели на Apple досега. Те предлагат стилен и лек дизайн с корпус от рециклиран титан, сериозни подобрения на камерата, включително по-усъвършенствана 48MP основна камера, процесор A17 Pro и USB Type-C. iPhone 15 Pro Max е първият смартфон на компанията, който използва перископен механизъм на камерата и с него предлага 5-кратно оптично приближение.
 
Четирите модела ще се предлагат както в брой, така и на изплащане с мобилните планове на А1. Те са съвместими с мрежите от пето поколение и могат да се възползват от гигабитовите скорости на 5G ULTRA.
 
А1 ще предложи и второто поколение на безжични слушалки AirPods Pro. Те предлагат безжично зареждане и жично зареждане с USB Type-C, по-висока издръжливост на прах и неповторимо аудио преживяване с новата операционна система iOS 17.
За връзка с "Корпоративни комуникации" - pr@a1.bg