Новини

Медия център

обратно

А1 приема предварителни поръчки за новите модели смарт часовници Huawei GT 4


В периода на предварителните поръчки заявилите смарт часовници ще получат в комплект и безжични слушалки Huawei FreeBuds SE 2

А1 приема предварителни поръчки за най-новите модели смарт часовници Smart Watch Huawei GT 4. Кампанията за предварителните поръчки за моделите Watch GT 4 46mm Black, GT 4 46mm Green, Watch GT 4 41mm White, Watch GT 4 41mm Light Gold ще продължат до 1 октомври, а за  моделите Watch GT 4 46mm Grey и Watch GT 4 41mm Silver ще продължат до 15.10.2023г. Първите, които поръчат някой от моделите, ще го получат в комплект с безжични слушалки Huawei FreeBuds SE 2.

Huawei представя три дамски (41mm) и три мъжки модела (46mm), с които предлага на потребителите нови възможности за грижа за здравето във формата на стилен аксесоар. Новата серия смарт часовници Smart Watch Huawei GT 4 ще се предлага в два размера – 41mm и 46mm. По-големият от моделите може да бъде предварително поръчан в черно, зелено и сиво, като последният представлява стоманена интегрирана гривна, а по-компактният - в бяло, златно и сребърно.

Всички модели от серията разполагат с изцяло нов емблематичен дизайн и съвместимост с iOS и Android. Смарт часовниците предлагат усъвършенствани възможности за мониторинг на здравните показатели, живот на батерията до две седмици за 46mm и до 7 дни за 41mm, както и водоустойчивост на дълбочина до 50 метра. 

Устройствата разполагат с възможност за безжично зареждане, Bluetooth обаждания, както и HarmonyOS. За да предостави пълноценна грижа за здравето, според производителя, новите смарт часовници предоставят по-подробна информация за здравните показатели. Сред тях са няколко зони за измерване на пулса, напълно нова работна система, която показва индекса на способността за бягане (RAI), както и VO2Max, който отразява най-високото ниво на поемане и използване на кислород на килограм телесно тегло за единица време при интензивни упражнения. Смарт часовниците разполагат и с AI Running Plan, който помага на притежателите да персонализират изживяването си при тренировки. Освен всичко това джаджите предоставят актуални данни за сатурацията. 

Безжичните слушалки Huawei FreeBuds SE 2 са леки и компактни, предлагат 40 часа нонстоп музика, бързо зареждане, съвместимост с устройства Android и iOS и са идеален допълнителен аксесоар към новите смарт часовници Huawei GT 4. 

Всеки настоящ или нов клиент на А1, който разполага с договор при условията на тарифен план и е член на лоялната програма на А1 клуб, може да заяви своята поръчка от магазинната мрежа или от интернет страницата на телекома: https://www.a1.bg/huawei-gt4. 

Смарт часовниците Huawei GT4 46mm Black и GT 4 41mm White се предлагат на изплащане за 6,99 лева за 24 месеца с план Unlimited Ultra, или 139,99 лева в брой. Предложението в зелен цвят Huawei GT4 46mm Green може да бъде заявен на изплащане за 8,99 лева на месец, или 169,99 лева в брой. Елегантният GT4 41mm Light Gold може да бъде поръчан на цена от 209,99 лева в брой или 10,99 лева на месец. GT 4 46mm Grey се предлага срещу месечна вноска от 13,99 лева или 279,99 лева в брой. Стилният GT 4 41mm Silver - на цена от 17,99 лева на месец или 359,99 лева в брой.

Повече информация за новите устройства е налична на https://www.a1.bg.

За връзка с "Корпоративни комуникации" - pr@a1.bg