Новини

Медия център

обратно

Black Friday за лоялните клиенти на А1 с топ отстъпки на смарт джаджи за дома


Разнообразие от смарт устройства с до 50% отстъпка очакват членовете на А1 клуб

От 15 ноември до 15 декември членовете на А1 клуб могат да се възползват от оферти за смарт устройства за дома с до 50% отстъпка изцяло онлайн, благодарение на кампанията Happy Black Days. Лоялните клиенти на А1 могат да закупят избраното от тях устройство без необходимост от подписване на нов или подновяване на съществуващ договор.

Част от устройствата включват смарт четки за зъби с 50% намаление. Аeno ADB0001S и Аeno ADB0002S правят 46 000 вибрации в минута, зареждат се безжично и поддържат 4+8 SMART режима на почистване. Само в периода на кампанията всеки от двата модела може да бъде закупен за 59,99 лева, вместо стандартните 119,99 лева.

А1 има неустоими предложения и за любителите на чистотата. Прахосмукачката-робот на Xiaomi – Mi Robot Vacuum S10EU, позволява сухо и мокро почистване, както и картографиране на дома чрез лазерна навигационна технология, а батерията от 3200 mAh осигурява до 130 минути почистване в стандартен режим. Уредът може да бъде взет с 33% намаление за 399,99 лева.

Вертикалната безжична подочистачка Tineco Floor One S3 Extreme комбинира прахосмукачка и моп. Приложението Tineco и удобният LED дисплей позволяват управление на функции като всмукателна мощност и следене на нивата на замърсяване, а iLoop сензорът за прах може да открие скрита мръсотия и автоматично да регулира всмукателната мощност и водния поток за оптимална работа. Подочистачката се предлага на специална цена от 589,99 лева с 34% отстъпка.

Сред предложенията попада и смарт камерата Xiaomi C400, чрез която потребителите  могат да виждат и чуват всичко в дома си от разстояние. Камерата с разделителна способност 2560x1440 предоставя ясна картина без замъгляване дори и през нощта, върти се на 360 градуса за пълно покритие, а професионалният дизайн на високоговорителите с голям диаметър подобрява качеството на стерео звука. Камерата се предлага с 32% намаление за 81,99 лева.

Всички продукти от промоцията за Black Friday на А1 клуб са налични и могат да се поръчат от сайта на телекомуникационния оператор: https://www.a1.bg/a1club-black-happy-days

За връзка с "Корпоративни комуникации" - pr@a1.bg