Новини

Медия център

обратно

Новите неограничени мобилни планове Unlimited на А1 осигуряват до 24 месеца безплатен достъп до дигитални услуги


Всички мобилни тарифи на оператора предлагат неограничени минути и мегабайти в най-бързата мобилна мрежа в България 

А1 обнови своите мобилни планове Unlimited, които вече предлагат повече стойност за клиентите, предоставяйки широк избор от дигитални услуги за целия срок на договора. Тарифите на телекомуникационния оператор остават четири – S, M, L и Ultra, като всички предлагат неограничени минути и мегабайти в най-бързата мобилна мрежа в България според Ooklа, както и достъп до 5G ULTRA.

Новите планове предлагат богат избор от дигитални услуги, част от които са уникални за страната. Клиентите могат да избират от Netflix, който се предлага само от А1 в България, филмите и сериалите на HBO MAX, мобилна телевизия с Xplore TV GO, стрийминг на музика и аудиокниги с Deezer и Storytel, най-добрите спортни първенства и състезания с каналите на MAX Sport и Diema Xtra, образователните платформи е-просвета и BELL.bg и абонамент за бизнес издания като „Капитал“ и „Мениджър“.

Поради големия интерес към дигиталните услуги А1 вече предлага до три промоционални позиции, в които клиентите могат да активират услуги с безплатен промоционален период до 24 месеца според избрания план, което осигурява ненадминато разнообразие за абонатите на оператора. Според това дали искат да гледат любимия сериал, спортно събитие или предаване, потребителите могат сами да избират и променят своите дигитални услуги безплатно веднъж в месеца от профила си в приложението Моят А1 или неговата уеб версия на A1.bg.

*Според Ookla®, на базата на данни от Speedtest Intelligence® тестове, проведени на територията на България в рамките на периода април-септември 2023 г. за медианна скорост на изтегляне (download) и качване (upload) в мобилна мрежа. Търговските марки на Ookla се използват с разрешение. Повече информация за тестовете и мобилната мрежа на А1: www.А1.bg.

 

**Speed ScoreTM включва измерване на скоростта на изтегляне (download) и качване (upload) на всеки доставчик, за да оцени достигнатите скорости в мрежата.

За връзка с "Корпоративни комуникации" - pr@a1.bg