Новини

Медия център

обратно

Абонамент за мобилен интернет без допълнително заплащане с всеки смартфон, закупен на лизинг с план Unlimited от А1


Всеки, който закупи смартфон на лизинг с план Unlimited от А1, ще получи карта за мобилен интернет без допълнително заплащане за целия срок на договора. Предложението е валидно за покупки от сайта и от магазините на оператора до края на февруари, а в кампанията са включени всички налични модели смартфони без значение от тяхната марка и модел. 

Допълнителната карта с абонамент за мобилен интернет Surf Special, която ще получат закупилите смартфон на изплащане, е идеална за поставяне във второ устройство като таблет или друг смартфон. Картата предлага неограничен мобилен интернет в най-бързата мобилна мрежа в България според Ookla, а включените мегабайти на максимална скорост на месец са 25 000.

По време на кампанията клиентите на оператора могат да избират от смартфоните на марки като Apple, Samsung, Motorola, Nokia, Xiaomi, TCL, Realme, OnePlus, Honor, A1, Huawei и ZTE. Няма значение какво устройство ще изберат потребителите – това може да е бюджетен модел като Motorola Moto E13, чиято цена започва от 1 лев на месец или някой от флагманите от сериите Galaxy S24 и iPhone 15.

Всички смартфони могат да бъдат закупени на изплащане за 24 или 36 месеца, което предлага допълнителна гъвкавост на потребителите. Предложението ще бъде актуално до 29 февруари на A1.bg и в магазините на телекомуникационния оператор. Освен допълнителната карта с мобилен интернет, всички клиенти, които поръчат смартфон на лизинг с план Unlimited онлайн, ще получат и 1 лев отстъпка от месечна такса на избрания мобилен план.

*Според Ookla®, на базата на данни от Speedtest Intelligence® тестове, проведени на територията на България в рамките на периода април-септември 2023 г. за медианна скорост на изтегляне (download) и качване (upload) в мобилна мрежа. Търговските марки на Ookla се използват с разрешение. Повече информация за тестовете и мобилната мрежа на А1: www.А1.bg.

 

**Speed ScoreTM включва измерване на скоростта на изтегляне (download) и качване (upload) на всеки доставчик, за да оцени достигнатите скорости в мрежата.

За връзка с "Корпоративни комуникации" - pr@a1.bg