Новини

Медия център

обратно

Смартфоните от серията Samsung Galaxy S24 се предлагат на лизинг с 0% лихва от А1


Клиентите на телекома могат да закупят смартфон от серията без лихва с план Unlimited и в комплект с безжични слушалки ttec MODE 

До края на март смартфоните от серията Galaxy S24 ще се предлагат на лизинг с 0% лихва и план от А1. Galaxy S24, Galaxy S24+ и Galaxy S24 Ultra могат да бъдат закупени от A1.bg и магазините на оператора с мобилните планове Unlimited. Клиентите ще получат своя смартфон в комплект с безжични слушалки ttec MODE.

Флагманът на серията Samsung Galaxy S24 Ultra разполага с 6,8-инчов екран с Dynamic AMOLED 2x дисплей и мощен процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy. Моделът има рамка, направена от титан и защитен дисплей с Corning Gorilla Armor, с които няма опасност приключенията да прераснат в произшествия. Освен това, смартфонът осигурява и по-добра устойчивост на надраскване, както и прахо- и водоустойчивост, а хубавите преживявания ще бъдат винаги запазени в красиви кадри с по-широкия телеобектив с оптична стабилизация (OIS) и трите основни камери 200 MP + 50 MP + 10 MP. 

Това е първата Galaxy AI серия, която разполага с високотехнологични AI функции. Някои от тях са превод в реално време при разговор с функцията Live Translate и по-бързо и лесно търсене на обекти от снимки и видеоклипове със Circle to Search with Google. Друга AI функционалност на устройството е Chat Assist, която помага в оформянето на тона на разговорите в съобщения, за да можем винаги да бъдем на една вълна със събеседника. През настоящия месец Samsung Galaxy S24 Ultra се предлага от А1 във всички цветове и варианти на памет. 

Другите две устройства в промоционалната кампания - Galaxy S24+ и Galaxy S24, също не отстъпват по иновативни функции и стилен дизайн. Двата модела разполагат с Galaxy AI, който внася изкуствения интелект в редица ежедневни приложения в устройствата като чатове, разговори, камера и дори галерията. Устройствата разполагат с Dynamic AMOLED 2X и три основни камери - 50 MP + 10 MP + 12 MP. 

През целия месец трите модела от серията Galaxy S24 могат да бъдат поръчани онлайн или закупени от магазините на телекома на изплащане с 0% лихва и в комплект с безжични слушалки ttec MODE. Galaxy S24 Ultra 256GB се предлага за първа вноска от 85,21 лева и 23 вноски по 85,86 лева с план Unlimited Ultra. Galaxy S24+ 256GB може да бъде закупен със същия план за първа вноска от 65,45 лева и 23 по 64,98 лева, а Galaxy S24 128GB – първа вноска от 47,36 лева и 23 по 47,94 лева.

За връзка с "Корпоративни комуникации" - pr@a1.bg