Електронен подпис „Един клик“Evrotrust

Мобилно приложениe


Евротръст е уникално мобилно приложение, което улеснява работата ти с електронни документи. Приложението ти гарантира както техническа, така и правна сигурност при работа. С негова помощ можеш да се идентифицираш пред банки, телеком оператори и държавни институции, където и да се намираш. Можеш да го използваш за дистанционно вписване във всеки вид е-документ и да използваш електронен подпис, който има същата юридическа тежест като подписа на хартия. Веднъж подписани, документите се доставят до получателите по сигурен начин.

 • стъпка 1

  Регистрирай се

 • стъпка 2

  Получаваш договора

 • стъпка 3

  Подпиши с един клик

 • стъпка 4

  Архив с подписаните договори

Подпиши своя договор модерно

Ние от А1 разбираме забързания ритъм на съвременното ежедневие, затова нашата цел като телеком от ново поколение, е да предлагаме на нашите клиенти нови технологични решения, които отговарят на техните нужди в дигиталния свят и гарантират удобство, сигурност и спокойствие.

Услугата А1 електронен подпис „Един клик“ е иновативна и ти дава възможност лесно и бързо да сключиш договор с А1 като използваш квалифициран електронен подпис (КЕП). Вече не е необходимо да посетиш физически магазин на А1 или да чакаш куриер, за да подпишеш договор на хартиено копие. Всичко става онлайн с приложението Evrotrust и е напълно сигурно и безплатно, през твоя смартфон или таблет. Избирайки новата услуга А1 електронен подпис „Един клик“ ти подкрепяш нашата мисия за отговорно отношение към околната среда и опазване на природата и по-малко отсечени дървета като се отказваш от хартиено копие на договора си.

За да се възползваш и подпишеш електронно договор с А1, просто трябва да следваш следните стъпки:

 1. Поръчай промяна на тарифния си мобилен план или нова услуга за дома от А1.
 2. Инсталирай приложението “Evrotrust” на твоя смартфон. Приложението е валидно за Android и за iOS. Процесът на регистрация изисква да се идентифицираш и да избереш парола, за да получиш персонален квалифициран електронен подпис.
 3. Ще получиш своя нов договор с А1 България през приложението. Разполагаш с 24 часа да се запознаеш подробно с него, преди да го подпишеш.
 4. Въведи своята парола за потвърждение и готово – вече имаш електронно подписан договор. Ще получиш дигитално копие от своя договор с А1, което се пази в приложението за период от 10 години и до което имаш достъп през целия период.

Услугата А1 електронен подпис „Един клик“ се предлага при онлайн подновяване на договор за мобилна или фиксирана услуга, както и при поръчка на нова услуга за дома от А1. В случай че направиш поръчка, която изисква доставка на устройство или сим карта с куриер, услугата електронно подписване на договора не е достъпна.

Електронно подписан договор не отменя правото ти да се откажеш от своята поръчка в 14-дневен срок.

Квалифицираният електронен подпис, който ще получиш от Evrotrust може да се използва и в други институции, които предлагат услуги с електронен подпис.

<>

Eлектронен подпис „Един клик“

Често задавани въпроси


Не намирате каквото търсите?