Електронен подпис „Един клик“Evrotrust

Мобилно приложениe


Евротръст е уникално мобилно приложение, което улеснява работата ти с електронни документи. Приложението ти гарантира както техническа, така и правна сигурност при работа. С негова помощ можеш да се идентифицираш пред банки, телеком оператори и държавни институции, където и да се намираш. Можеш да го използваш за дистанционно вписване във всеки вид е-документ и да използваш електронен подпис, който има същата юридическа тежест като подписа на хартия. Веднъж подписани, документите се доставят до получателите по сигурен начин.

 • стъпка 1

  Регистрирай се

 • стъпка 2

  Получаваш договора

 • стъпка 3

  Подпиши с един клик

 • стъпка 4

  Архив с подписаните договори

Подпиши своя договор модерно

Ние от А1 разбираме забързания ритъм на съвременното ежедневие, затова нашата цел като телеком от ново поколение, е да предлагаме на нашите клиенти нови технологични решения, които отговарят на техните нужди в дигиталния свят и гарантират удобство, сигурност и спокойствие.

Услугата А1 електронен подпис „Един клик“ ти дава възможност лесно и бързо да сключиш договор с А1 като използваш квалифициран електронен подпис (КЕП). Вече не е необходимо да посетиш физически магазин на А1 или да чакаш куриер, за да подпишеш договор на хартиено копие. Всичко става онлайн с приложението Evrotrust и е напълно сигурно и безплатно, през твоя смартфон или таблет. Избирайки новата услуга А1 електронен подпис „Един клик“ ти подкрепяш нашата мисия за отговорно отношение към околната среда и опазване на природата и по-малко отсечени дървета като се отказваш от хартиено копие на договора си.

Услугата А1 електронен подпис „Един клик“ се предлага при онлайн подновяване на договор за мобилна или фиксирана услуга, както и при поръчка на нова услуга за дома от А1. В случай че направиш поръчка, която изисква доставка на устройство или сим карта с куриер, услугата електронно подписване на договора не е достъпна.

За да се възползваш и подпишеш електронно договор с А1, просто трябва да следваш следните стъпки:

 1. Поръчай промяна на тарифния си мобилен план или нова услуга за дома от А1.
 2. Инсталирай приложението “Evrotrust” на твоя смартфон. Приложението е валидно за Android и за iOS. Процесът на регистрация изисква да се идентифицираш и да избереш парола, за да получиш персонален квалифициран електронен подпис.
 3. Ще получиш своя нов договор с А1 България през приложението. Разполагаш с 24 часа да се запознаеш подробно с него, преди да го подпишеш.
 4. Въведи своята парола за потвърждение и готово – вече имаш електронно подписан договор. Ще получиш дигитално копие от своя договор с А1, което се пази в приложението за период от 10 години и до което имаш достъп през целия период.

Електронно подписан договор не отменя правото ти да се откажеш от своята поръчка в 14-дневен срок.

Квалифицираният електронен подпис, който ще получиш от Evrotrust може да се използва и в други институции, които предлагат услуги с електронен подпис.

<>

Eлектронен подпис „Един клик“

Често задавани въпроси


Не намирате каквото търсите?