Здравейте!

 

Информираме Ви, че от 01.07.2024 г. влизат в сила промени на месечните абонаментни такси на допълнителни ТВ пакети/основни ТВ услуги.

Промените са, както следва:

  • Считано от 01.07.2024 г. месечната абонаментна такса на всеки един от допълнителните ТВ пакети MAX Sport Plus, DIEMA XTRA се увеличава с по 1 лв./мес. с ДДС.
  • Считано от 01.07.2024 г. месечната абонаментна такса на всеки един от допълнителните ТВ пакети HBO и HBO&Cinemax се увеличава с по 2 лв./мес. с ДДС.
  • Считано от 01.07.2024 г. месечната абонаментна такса на основната ТВ услуга, която включва някой/и от пакетите MAX Sport Plus, DIEMA XTRA, HBO и/или HBO&Cinemax, се увеличава както следва: за пакетите MAX Sport Plus и DIEMA XTRA с по 1 лв./мес. с ДДС, за пакетите HBO и HBO&Cinemax се увеличава с по 2 лв./мес. с ДДС.
  • Считано от 01.07.2024 г. цената на всеки един от допълнителни ТВ пакети MAX Sport Plus, DIEMA XTRA, HBO и HBO&Cinemax, както и основната ТВ услуга, в която е включен някой/и от тях, се увеличава както следва: за пакетите MAX Sport Plus и DIEMA XTRA с по 1 лв./мес. с ДДС, за пакетите HBO и HBO&Cinemax се увеличава с по 2 лв./мес. с ДДС.

Промените на цените се определят от тенденцията за нарастващата стойност на премиум филмово и спортното съдържание в световен мащаб, както и подобряване на качеството на предоставените услуги.

Във връзка с посоченото увеличение на месечните такси на допълнителните ТВ пакети или на основните ТВ пакети, може да предприемете действия по отказ от съответната услуга във всеки един магазин на А1 или на неговите търговски представители в срок от 1 месец след получаване на уведомлението.

 

Въпроси и отговори:

ВъпросОтговор
1. Кога мога да деактивирам допълнителните пакети/прекратя основната ТВ услугата? Можете да деактивирате доп. ТВ пакет/прекратите изменената основна ТВ услуга в рамките на 30 дни от датата на известяване.
2. Как и къде да деактивирам допълнителния ТВ пакет? За да деактивирате срочен допълнителен пакет, моля посетете най-близкия магазин на А1. В случай, че имате безсрочен допълнителен пакет, можете да го деактивирате през „Моят А1“.
3. Ще дължа ли неустойки, ако прекратя услугата си? В рамките на 30 дни от дата на известяване може да предприемете действия по отказ от съответната услуга и прекратяване без неустойки.