A1 & Mastercard

Участвай за два билета за финала на UEFA Champions League през юни.

Плати онлайн в Моят А1 месечната си фактура с карта Mastercard, в периода 16.03 - 16.04.2023г. и може да спечелиш безценно футболно преживяване.*

Награда**

Prize 2 билета за финала на UEFA Champions League на 10.06.2023г

Prize Самолетни билети

Prize Трансфер летище – хотел/хотел – летище

Prize Хотелско настаняване

Prize Трансфер до стадион

*Финалът на UEFA Champions League е плануван да се проведе в Турция, гр. Истанбул, но поради настъпване на непредвидими обстоятелства (земетресения и др.) е възможно финалът да се проведе в друг град. В този случай Организаторът уведомява своевременно печелившия участник за промяната.

**Наградата се предоставя от Mastercard официален спонсор на UEFA Champions League.

Как да участваш

  • Регистрация/Вход

   Ако си частен клиент с А1 тарифен план на абонамент, регистрирай се с титулярен профил в мобилното приложение или уеб портала Моят А1 или влез в своя титулярен профил, ако вече имаш създаден такъв.

  • Плати

   Плати фактурата през профила си в Моят А1 с карта Mastercard, издадена преди старта на кампанията, в периода 16.03. - 16.04.2023г.

  • Участвай в томболата

   След като плащането бъде извършено, автоматично ставаш част от Кампанията и участваш в томболата за незабравимо преживяване.

Пълни условия на кампанията можеш да видиш тук.

Често задавани въпроси

 • Къде и как мога да участвам в Кампанията?

  1. Свали от Google Play Store или App Store и се регистрирай с титулярен профил в мобилното приложение Mоят A1 или в уеб портала Mоят A1 на www.a1.bg
  2. Добави своите А1 услуги в профила си, за да имаш възможност да следиш дали имаш излязла фактура, за да участваш в Кампанията.
  3. Заплати своята фактура през Моят А1 с Mastercard® карта, която е издадена или подновена преди старта на кампанията.

  Ако вече имаш регистрация и ползваш мобилното приложение, трябва само да се увериш, че си с последната актуална версия (в Google Play Store/ App Store), да влезеш през своя профил и да заплатиш месечната си фактура, спрямо условието за плащане в т.2. и 3 по-горе.

 • Кой може да участва в Кампанията?

  Право да участват имат:

  • дееспособни физически лица, които имат регистрация в Моят А1 с титулярен профил;
  • ползват услуга от А1 (като титуляри), която е активирана преди началната дата на Кампанията – 16.03.2023 г. и е активна към датата на теглене и предоставяне на Наградата.
  • заплатят месечната фактура за А1 услуга, на която са титуляри, през регистрацията си в Моят А1 с Mastercard® карта, издадена или подновена преди старта на кампанията.
 • Мога ли да участвам в Кампанията, без да имам регистрация в Моят А1?

  В кампанията имат право да участват само физически лица, които имат регистрация в Моят А1 с титулярен профил и ползват услуга от А1 (като титуляри), която е активирана преди началната дата на Кампанията – 16.03.2023 г. и е активна към датата на теглене и предоставяне на наградата.

 • Мога ли да участвам в Кампанията, ако заплатя месечната си фактура без да влизам в профила си в Моят А1 или през друг канал за плащане?

  За да участваш в кампанията, трябва да заплатиш месечната си фактура, за услуга отговаряща на условията, през регистрацията си в Моят А1 (титулярен профил) с Mastercard® карта.

 • Мога ли да участвам в Кампанията, ако заплатя месечната си фактура през профила си в Моят А1 с карта различна от Mastercard?

  Кампанията имат право да участват само плащания с Mastercard® карта, издадена или подновена преди старта на Кампанията.

 • Ако Mastercard картата не е на мое име, мога ли да участвам с нея, ако отговарям на всички останали условия на Кампанията?

  Не е задължително картата Mastercard® да бъде на твое име, но трябва да е била издадена или подновена преди старта на Кампанията.

 • Ако аз съм титуляр по договор с А1, но заплащам с дебитна/кредитна карта на роднина. Кой от двамата ще се приеме за печеливш участник?

  За печеливш участник се приема лицето (дееспособно физическо лице), коeто има регистрация в Моят А1 с титулярен профил и ползва услуга от А1 (като титуляр), която е активирана преди началната дата на Кампанията – 16.03.2023 г. и е активна към датата на теглене и предоставяне на Наградата.

 • Имам профил в Моят А1, но заплащам фактура на свой близък. Мога ли да участвам в кампанията с нея?

  В Кампанията могат да участват само физически лица, които ползват услуга от А1 като титуляри и заплатят фактура за нея през профила си в Моят А1, с Mastercard® карта. Ако през профила си в Моят А1 заплатиш фактурата на друг А1 абонат, няма да можеш да участваш в Кампанията.

 • Мога ли да участвам в Кампанията, ако в профила ми в Моят А1 съм добавил услуга, която ползвам и аз заплащам фактурата и, но не е на мое име?

  За да участваш в Кампанията е необходимо да си титуляр на услугата, чиято месечна фактура заплащаш, през профила си в Моят А1.

 • Колко пъти мога да участвам в Кампанията?

  Всяка заплатена твоя фактура за А1 услуги, в периода на Кампанията, отговаряща на условията за участие, ще бъде включена в Кампанията.

 • Ако спечеля билетите, мога ли да предоставя и двата на свой близък (да не се възползвам аз от тях)?

  Билетите се предоставят само на участник, отговарящ на условията за участие, който е изтеглен на произволен принцип и не се предоставят на други лица.

 • Как ще разбера, ако съм спечелил и как ще получа спечелената награда?

  Ще се свържем с теб чрез мобилния ти номер или имейл адрес за контакт, спрямо услугата която ползваш от А1, и ще трябва да потвърдиш писмено в петдневен срок, че приемаш Наградата, както и да предоставиш данни, необходими на агенцията, която ще предостави наградата. След това представител от агенцията ще се свърже с теб, за да уточните детайлите по получаване на Наградата.
  Ако не успеем да се свържем с теб, не потвърдиш, че приемаш наградата в определения в Общите условия срок за потвърждаване, или откажеш Наградата, то тя ще бъде предоставена на изтеглен резервен печеливш участник.

 • Ако спечеля двата билета, трябва ли вторият човек да бъде клиент на А1?

  Не е задължително твоят придружител да бъде клиент на А1.

 • Как да разбера какви данни са необходими за да получа/да се възползвам от наградата, ако я спечеля?

  След като се свържем с теб, че си спечелил, потвърдиш, че искаш Наградата и попълниш и изпратиш към нас писменото си съгласие, представител на агенция МАККАН ще се свърже с теб, за да уточните детайлите по получаване на наградата и да предоставиш нужните за тази цел данни.