Служители

Социална отговорност

Служители

За А1 в България работят 3 800 служители. Средната възраст на хората в компанията е 34 години, като 49% от тях са жени, а 51% - мъже.

 

А1 постоянно инвестира усилия и средства в развитието и комфорта на своите служители. През последните години компанията е инвестирала близо 5 милиона лева инвестиции в обучение на служители. От 2005 г. насам телекомът е вложил 3 милиона лева инвестиции в обучението на над 1600 стажанти.

 

По отношение на грижата за здравето и социалните придобивки А1 осигурява на служителите си допълнително здравно осигуряване, медицински кабинет, психолог, спортно-възстановителен център – фитнес и масажно студио, детска градина, служебен автобус, паркинг, служебни мобилни телефони и отстъпки, ежегодни профилактични прегледи и др.

 

Служителите на А1 участват активно в CSR инициативи, подкрепени от А1, като традиционен Благотворителен великденски базар, Благотворителен коледен базар, ежегодната инициатива „Дари кръв, спаси живот!”, кампанията „Гордея се с труда на моите родители”, инициативата „Игри за добрини”. А1 дава възможност и за дарителство по ведомост, а служителите ни два пъти годишно се включват облагородяването на обществено значими места като част от корпоративното доброволчество на телекома.