huawei watch ultimate

Вземи най-новите премиум смарт часовници на Huawei изработени от технологични и първокласни материали от аморфен метал, базиран на цирконий, керамично покритие и дисплей от сапфир-кристал - Huawei Ultimate Blue или Huawei Ultimate Black на супер цена с план от А1.

Huawei Watch Ultimate са предназначени и за тези, които обичат да спортуват. Отличават се с висока водоустойчивост, която позволява гмуркането до 100 мeтра дълбочина има четири режима на гмуркане, алгоритъм за декомпресия и може да следи скоростта на изкачване, за да задава безопасно темпо за потребителя.

Huawei Watch Ultimate предлагат и изследване на наситеността на кислород в кръвта, следене на пулса, съня, стреса и ЕКГ анализ. Батерията на часовника е с голям капацитет – 530 mAh, която може да се зареди от 0 до 100% за един час и да издържи до 14 дни с едно зареждане.


Цените са валидни при покупка в брой или на изплащане (след оценка на кредитоспособността) в пакет с нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план за периода 03.04-30.04.2023 или до изчерпване на количествата. Наличностите са ограничени.