Кариерни форуми

Кариери

Всяка година A1 взима активно участие в редица кариерни форуми в цялата страна, организирани с цел подпомагане професионалната реализация на студенти и дипломирали се млади специалисти. По време на тях водещи български и международни компании представят програмите си за развитие на младите хора – стажантски програми, временни и постоянни позиции. По този начин студентите имат възможност директно да зададат въпросите си и да получат професионална насока, а работодателите – да привлекат най-добрите от младежите за свои служители.


Можете да се срещнете с наши представители на големите кариерни форуми, организирани от JobТiger, Back2BG, Технически университет София, Факултет по математика и информатика към Софийски университет „Св. Климент Охридски“, Нов Български Университет, Университет за Национално и Световно Стопанство, Американски Университет в България гр. Благоевград и др.


Актуална информация за точните дати и места на провеждане, можете да следите на интернет страницата на организаторите на форумите.