Серията Xiaomi 13T е тук! Купи сега и вземи страхотни бонуси.

Всеки представител на най-новата серия смартфони на Xiaomi впечатлява с невероятна камера, професионално качество на снимките, изискан дизайн и мощен процесор.

Новите 5G смартфони ти дават всичко, от което имаш нужда.

Купи своя нов Xiaomi 13T или 13T Pro и ги вземи в комплект с Xiaomi Buds 3 Star Wars Edition. При покупка на всеки от двата модела можеш да вземеш безплатен YouTube Premium за първите 3 месеца*. С Xiaomi 13T Pro или 13T можеш да получиш 100GB облачно пространство от Google One за 6 месеца**, както и допълнителни 6 месеца към гаранцията за първите ти 6 месеца, която включва възможност за безплатна смяна на екрана при определени условия***!

* Условията, отнасящи се до 3-месечния абонамент за YouTube Premium важат за нови потребители. Услугата може да се прекрати по всяко време. За допълнителна информация, моля посети https://event.mi.com/global/youtubepremium Научи повече за безплатната пробна версия на YouTube Premium тук.
**Условията за 100GB облачно пространство от Google One за 6 месеца важат само за нови потребители на Google One. Услугата може да се прекрати по всяко време. За допълнителна информация, моля посети https://event.mi.com/global/google-one *** Научи повече за условията на гаранцията тук.
Запознай се с условията на офертата за членство в GOOGLE ONE тук