Новини

Медия център

обратно

А1 предлага новия флагман Sony Xperia 1


А1 вече предлага новия флагман Xperia 1, който има амбицията да осигури най-добрия професионален дисплей, камера и аудиотехнологии на Sony в един смартфон.  Моделът може да се закупи в търговската мрежа на А1 за 61,99 лева на месец или за 1299,99 лева в брой  с план А1 Unlimited 5XL.
 
Xperia 1 идва с 6,5-инчов 21:9 CinemaWide 4K HDR OLED дисплей, който се допълва отлично с изчистения дизайн, металната рамка и стъкления гръб в класическо черно. Съотношението на дисплея от 21:9 го прави много удобен за гледане на филми благодарение на кинематографската си пропорция. Съвместното сътрудничество с инженерите на CineAlta пък осигурява меки цветове, по-голям контраст и повече яснота.
 
Най-новият флагман на Sony е с тройна основна камера 12 MP (16мм) + 12 MP (26мм) + 12 MP (52мм). Тя се характеризира с Eye AF функционалност, която дава прецизно фокусиране дори при слаба светлина. Камерата залага на Cinema Pro технология, с която може да се записват кинематографски видеоклипове, а цветовата настройка LOOK позволява да се задава специфичен изглед при всяка сцена. Селфи камерата е 8 MP със специални ефекти за селфи портрет и светкавица на дисплея.
 
Sony Xperia X1 разполага с флагмански осемядрен процесор Snapdragon 855 с честота до 2.84 GHZ, 6 GB оперативна памет, сензор за пръстови отпечатъци и IP68 сертификат за защита от вода и прах. Батерията на устройството е с капацитет 3 300 mAh и има функция за адаптивно зареждане.
 
За връзка с "Корпоративни комуникации" - pr@a1.bg