Новини

Медия център

обратно

„Моят A1 ти е на късмет“ продължава с нови предметни награди


Смартфони, безжични слушалки и атрактивни бонус пакети очакват участниците 

След като привлече вниманието на стотици хиляди потребители и им раздаде над 2,3 млн. награди, играта „Моят A1 ти е на късмет“ навлиза в нова фаза с нови призове и много бонуси за всеки участник.

От 1 ноември 2022 г. до 29 януари 2023 г. всички регистрирани потребители на приложението и секцията „Моят A1” на a1.bg ще могат отново да завъртят виртуалното Колело на късмета, като там ги чакат моментни награди – мегабайти на максимална скорост, национални минути и др. Те могат да активират спечеления бонус с 24-часова валидност за своя номер или да го предоставят на свой близък, който също използва мобилните услуги на A1.

Колелото сега е с два нови сектора, които дават възможност за участие в тегленето на предметни награди. Всяка седмица ще се раздават по 5 смартфона Samsung Galaxy A23 5G и 10 комплекта безжични слушалки TCL. Всеки участник, попаднал на някой от новите сектори, може да заяви участие като попълни регистрационна форма и има право на едно участие дневно.

Играта на телекома е само една от причините регистрираните в „Моят А1“ да използват платформата всеки ден. Тя дава възможност за управление на услугите, плащане на сметки и преглед на детайлна информация бързо и лесно 24 часа в денонощието през компютър или смартфон.

Новата порция бонуси и привлекателни предметни награди е начинът от компанията да кажат на всеки свой потребител „Благодарим ти, че си наш лоялен клиент“.

За връзка с "Корпоративни комуникации" - pr@a1.bg