#ОтговорниЗаедно #СвързаниЗаедно

А1 дарява средства за доброволци в COVID отделенията

 • Подкрепа
 • Плати онлайн
 • Безопасно пазаруване
 • Магазини
 • A1 Помощник

A1 започна нова кампания в подкрепа на болниците в страната, която цели да увеличи техните възможности за приемане и лечение на пациенти с COVID-19. Най-големият проблем в момента не са липсата на легла или консумативи, а липсата на кадри.
Затова решихме да обединим усилия с болниците „Пирогов“, „Александровска“ и „Св. Анна“ в борбата срещу вируса. Ние се ангажираме да подпомогнем финансово болниците, които са сред най-натоварените в страната, да привлекат доброволци - медици и санитари, които да работят в COVID-отделенията.
А1 ще обезпечи финансовата издръжка на доброволците, както и закупуването на подходящо за тях оборудване и лични предпазни средства.
С подкрепата на А1 са закупени също така над 3300 броя бързи антигени теста за Военномедицинска академия и още 1000 за болница "Св. Екатерина".

Всички заедно можем повече

Коронавирусът засяга всички. Затова А1 се включва активно в усилията за преодоляването здравните и икономически последствия от пандемията.

„А1 и бизнесът в страната биха могли да помогнат за справянето с пандемията, като се ангажират с каузата и извън обичайните си бизнес операции, както направихме и през пролетта. Нещата се променят бързо и не трябва да чакаме. Дарителството е доброволен акт, срещу който не се очакват облаги. Но за дарителството в такъв момент не трябва да се мълчи, а да се изтъква като пример, който би могъл да вдъхнови и други да се включат за общата цел. Затова ние се гордеем със съвместната ни работа с водещите лечебни заведения у нас.“


Александър Димитров, главен изпълнителен директор на А1 БългарияБезплатен достъп и неограничени МВ към e-prosveta.bg

Образователната платформа е-просвета е истинско българско онлайн училище, снабдено с над 35 000 образователни ресурса – видеа, уроци, интерактивни упражнения. Безценен съюзник на родители и ученици в условията на дистанционно обучение.

Пръв помощник в ученето

Образователната платформа идва с 30-дневен безплатен тестови период, а за клиенти на А1 и с безплатен трафик до 31 декември 2020г.


Електронното училище на А1 и Просвета е на линия, за да помага на родители, деца и учители в тежката задача с дистанционното обучение.
Всичко това идва на помощ с безплатен 30-дневен тестов период за всички видове абонаменти.
За клиентите на мобилна услуга от А1, пълният набор образователни ресурси в платформата сега може да се ползва неограничено без значение от останалите МВ предвидени в мобилния план на клиента.
И двете предложения важат до края на годината.

Научи повече

Условия на кампанията Безплатен трафик към e-prosveta.bg тук

Не е нужно да ходиш в магазин, за да платиш сметка, да добавиш пакет или управляваш услугите. Всичко това е възможно и онлайн. А най-лесният начин е с приложението Моят А1.

Можеш да помогнеш и ти
Просто прави нещата онлайн

Моят А1

Всичките услуги на едно място


Мобилното приложение Моят A1 осигурява удобство, сигурност и спокойствие. С Моят A1 можеш да плащаш сметките си, да управляваш услуги, да следиш текущото си потребление и да добавяш допълнителни пакети. И всичко това само от мобилното си устройство. Изтегли приложението от линковете по-долу:


Има и други начини за плащане:

 • Чрез А1 Wallet

  С А1 Wallet можеш бързо и лесно да платиш сметката си, без да напускаш дома. С А1 Wallet получаваш собствена виртуална дебитна карта Mastercard, която можеш да използваш за плащане в Моят А1 и на А1.bg.

  Aко разполагаш само с пари в брой, може да помолиш твой близък да ти изпрати пари чрез приложението A1 Wallet, като избере мобилния ти номер. Щом парите са налични в сметката ти, избери един от следните начини за плащане:

  • С виртуалната си карта чрез Моят А1 или на А1.bg. Когато стигнеш до стъпката за избор на начин на плащане, е необходимо да избереш „Плащане с карта“, след което да въведеш данните от дигиталната си карта. Тях можеш да откриеш в приложението A1 Wallet, в меню „Карти“, таб „Плащания“ избираш опция „Виж номера на картата“.
  • Превод по сметка на А1 чрез индивидуалния ти IBAN. В приложението в таб „Плащания“ избери опцията „Изпрати“, след това натисни бутона „С банков превод“. Ще се отвори прозорец, в който въведи името на получателя (в случая А1 България ЕАД) и един от IBAN номерата на А1,
   BG94RZBB91551060362319
   BG22UBBS92001010346219

   Въведи сумата, а на „основание за плащане“ въведи номер потребител, номер фактура и телефонен номер. Плащането ще се отрази в рамките на 1 до 3 работни дни.

  Повече информация за A1 Wallet може да намериш ТУК.

 • По банков път

  Този вид плащане е много лесен и удобен. Можеш да платиш вносна бележка в банков офис, чрез платежно нареждане, чрез интернет банкиране или с директен дебит. Научете повече за плащанията по банков път ТУК

 • ePay

  Плати задълженията си през най-голямата платформа за електронни плащания в България. Плащането през ePay.bg се прави през твоят личен акаунт в системата на ePay ТУК

 • Плащане през банкомат

  С тази услуга можеш да платиш сметките си и да внесеш депозит от всички банкомати в цялата страна, денонощно. Научи повече за плащанията през банкоматТУК

 • Cashterminal

  Автоматите за приемане на плащания Cashterminal са достъпни 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, като дори официалните празници не правят изключение. Намери най-удобния за теб ТУК

 • Плащане през EasyPay

  За платиш задълженията си към А1 чрез EasyPay, трябва да знаеш своя телефонен номер и уникалния 4-цифрен код, който можеш да намериш в последната получена фактура.

Пазарувай онлайн

Можеш да пазаруваш от нашия онлайн магазин, без да се налага да напускаш дома си.
Всички услуги и продукти на А1 са налични тук.

Oнлайн магазин

Открий твоите нови устройства, тарифни планове и услуги


Имаш възможността да избираш между стотици устройства и услуги в нашия онлайн магазин, а покупката става за лесно и за минути.
Можеш да преподпишеш договора си или да прехвърлиш услуга към А1. Ще получиш новия си договор или устройство с куриер при взети всички мерки за безопасност. Доставката е безплатна за цялата страна.

 • Безплатна доставка в цялата страна

  Безплатна доставка в цялата страна

 • Видео връзка с магазина

  Видео връзка с магазина

 • Редовни промоции

  Редовни промоции

 • Възможност да прегледаш договора си

  Прозрачни условия на договора


Видео връзка с магазина

Попитай нашите специалисти на живо


Живата връзка с нашите специалисти се осъществява само с един клик. Не е необходимо да включваш камера или микрофон, може да участваш в разговора само през чат формата в приложението.

Видео връзката е индивидуална и еднопосочна – ти ще виждаш нашите колеги, но те теб – не. Експертите на A1 ще ти обърнат персонално внимание и ще потърсят специално решение за твоите нужди.


А1 Видео магазин

Магазините на А1 работят

Нашите магазини продължават да работят, за да ти предложат услуги, които са важни за нормалното ти ежедневие и работа.


Служителите в магазините на А1 работят с повишено внимание върху превенцията от заразяване. Извършва се постоянна дезинфекция на контактните повърхности –перила на стълби, брави, ключове за осветление и др.
По време на дезинфекция на определена работна площ не се допускат клиенти. Въпреки че магазините на А1 продължават да работят, съветваме клиентите да се възползват максимално от дигиталните ни канали. Онлайн е по-лесно и безопасно.


А1 Помощник е портал за самообслужване, който създадохме, за да намериш отговори на своите въпроси лесно, бързо и удобно. В него са събрани опитът и знанията на експертите на А1 и ще ти помогне да се справиш

А1 Помощник

Намери отговор на всички твои въпроси


Информацията в А1 Помощник е разпределена в категории, сред които Фактури, Роуминг, Мобилни услуги, Интернет, Телевизия, както и отделна секция за нови клиенти на телекома. Всяка категория на свой ред препраща към други подкатегории, където са изброени конкретните услуги. За всяка услуга е предоставено общо описание на всички функции и особености, технически характеристики, някои от най-честите въпроси.

А1 Помощник е и мястото, където се публикуват новини, свързани с предстояща профилактика на мобилната и фиксираната мрежа на телекома, както и напредъка по отстраняването на възникнали аварии. Това обаче далеч не изчерпва информацията в секцията за новини, където са помествани и известия за най-новите продукти и услуги, промени в ценовите предложения и дори най-новите хитови заглавия в А1 Видеотека.


А1 Помощник